Giveaway Live event Kukuru met Giel Beelen

Trainings-eigenschappen

Data

Wordt op afspraak ingepland.

Klik op de aanmeldknop en laat de scrol lijst op “kies training” staan. Vul je gegevens in en dan wordt u terug gemaild

Duur

De videoanalyse duurt 10 a 20 minuten en wordt online via zoom uitgevoerd. Kan langer duren als er ook coaching wordt aangevraagd

Niveau

N.v.t.

Kosten

€ 75,00 ex BTW per persoon ipv € 200,00 ex BTW

 

Aanbod persoonlijke analyse

Tot zaterdag 16 januari kan je je aanmelden voor de giveaway van het live event van Kukuru van Giel Beelen. Wees er op tijd bij en meld je nu aan via de aanmeldknop!

Inhoud

– Een persoonlijke non-verbale analyse online

– Informatie over jouw persoonlijke gedragstendensen en spanningsgedrag

– Tips voor effectieve communicatie

– Tips over de meest passende yogastijl en houdingen die op jou van toepassing zijn.

– Dit alles in een uitgebreid verslag.

 

“Dit is de beste training op het gebied van onderhandelingen die ik ooit gevolgd heb. Lijkt misschien overdreven, maar zo heb ik het ervaren. Innovatief, verfrissend en zeer bruikbaar in de praktijk. Aanvankelijk is het complex, maar dankzij de hands-on training en deskundigheid van Herman, sta je versteld van het resultaat.  Als credo geldt, oefening baart kunst.

Als mediator sluit ik nu aan op de behoeftes van mijn cliënten op basis van wat ik waarneem bij de gezichtspieren. Door gerichte interventies in te zetten ervaren cliënten minder stress en zijn eerder in staat daar over te praten waar het echt om gaat.”

Sandra Dekker

MfN Register Mediator

“Na de training in het INSA concept zijn wij als bureau het instrument gaan inzetten bij Ontwikkelingsgerichte assessments. De observatie en de typeringen geven, naast de door ons uitgevoerde testen en gesprekken een compleet beeld van een kandidaat.

Het INSA concept is een zeer welkome aanvulling en geeft een duidelijke meerwaarde, ook voor de kandidaten.

Herkenning, met name van het gedrag onder spanning, is vaak een eye-opener voor de mensen.

De training en opleiding van INSA voldoet in deze aan alle verwachtingen.”

Onno Knaack

Partner, Parere management partners:

De training Door-zien en Trefzeker Handelen heb ik als zeer leerzaam en interessant ervaren.

Voor mijn werk als psycholoog kan ik de praktische toepasbaarheid van deze training erg waarderen. Mooi vind ik het om te zien hoe je aan de hand van deze methodiek naar kwaliteiten, valkuilen en behoeften van mensen kunt kijken en daarmee weg blijft uit het oordeel.

Herman Ilgen heb ik leren kennen als een heel enthousiaste en bevlogen trainer die dankzij vele jaren ervaring met dit concept, de methodiek helder en met concrete praktijk voorbeelden duidelijk kan overbrengen.

Voor mij was het volgen van deze training een erg mooie kennismaking wat zorgde voor nieuwsgierigheid naar invloed van dit concept, vooral in de interactie.

Sara Makkenze

Universitair Docent faculteit Sociale Wetenschappen, Universiteit Leiden: